Drage koleginice i kolege , dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na X Međunarodni Kongres anestetičara Srbije, koji će se održati od 20.11. do 21.11.2020. godine u Beogradu.

U okviru kongresa, kao i prethodnih godina, održaće se brojna predavanja eminentnih govornika iz oblasti anestezije uz video prezentacije i radionice. Želja nam je da iz svih krajeva Srbije, Evrope I sveta okupimo kolege iz oblasti anestezije, intenzivne nege i transfuzije, jer naša profesija nema granice i ovaj kongres predstavlja priliku da se sastanemo i diskutujemo, kako o obrazovanju, tako i o priznanju statusne medicinske sestre anestezije.

Verujemo da će svi učesnici kongresa imati priliku da obogate svoje znanje, razmene iskustva i upoznaju nove kolege.

Kongres se vraća na svoje staro mesto u prekrasni Hotel M u Beogradu.

Ove godine zbog dobro poznate situacije u celom svetu, Udruženje anestetičara Srbije će po prvi put organizovati on-line predavanja i zbog sigurnosti svih, predavači i slušaoci iz celog sveta, biće povezani putem live stream-a.

Poštovane koleginice i kolege pozivamo Vas i da sa svojom prezentacijom učestvujete na X Međunarodnom kongresu Udruženja anestetičara, intenzivnih nega i transfuzije Srbije.

Vaša predavanja možete snimiti i poslati na email: udruzenjeanesteticarasrbije@gmail.com, a moćiće te da se putem aplikacije uživo uključite kao predavač ili slušalac. Kamera i mikrofon su neophodni.

Prijave će biti moguće od 25. Oktobra i vrši će se putem linka na našem website-u.

Svi prijavljeni učesnici imace mogućnost online pristupa kongresu putem ZOOM aplikacije i na taj način sa bilo kog mesta pratiti tok i u punom obimu aktivno učestvovati u radu konferencije.

">

Trenutno u Srbiji zbog velikog rizika od zaraze virusom COVID 19, ne smemo okupiti grupu kolega veću od 30, pa Vas molim za razumevanje što ovaj put radimo kongres putem live-stream-a.

Radove za časopis „Anestetičar“ slati u Word-u na email: udruzenjeanesteticarasrbije@gmail.com,

Predsednik Udruzenja anesteticara Srbije

Jovan Filipovic - anesteticar -