Drage koleginice i kolege , dragi prijatelji,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se od 8.-10.10.2021. godine održati XI Kongres Udruženja anestetičara, intezivnih nega i transfuzije Srbije sa međunarodnim učešćem. , Pozivamo vas da nam se pridružite na Kongresu u Hotelu „M“ u Beogradu.

Jedinstvo anestezije, intenzivne nege i transfuzije ima mnogo toga da pokaže! Ova pandemija nas je još više zbližila i ojačala. Jedinice intenzivne nege i lečenja su doživele neverovatan udar u lečenju COVID pacijenata, sestre iz intenzivnih nega su morale podneti veliki teret, a tu su se našli prvenstveno anestetičari pa i ostali tehničari koji su priskočili u pomoć. O tome može mnogo da se priča i pokaže. Svi zajedno i dalje učestvujemo u borbi i znamo da ćemo na kraju biti veliki pobednici!

Predavanja će se održavati uživo i on-line u zavisnosti od epidemiološke situacije u zemlji, u čemu imamo pozitivna iskustva od prošle godine.

______________________________________________________________________________________________________________________

Dear colleagues, dear friends,

We are very pleased to inform you that from October 8-10, 2021. to hold the XI Congress of the Association of Anesthetists, Intensive Care and Transfusion of Serbia with international participation. , We invite you to join us at the Congress at the Hotel "M" in Belgrade.

The unity of anesthesia, intensive care and transfusion has a lot to show! This pandemic has brought us even closer and stronger. Intensive care units suffered an incredible blow in the treatment of COVID patients, intensive care nurses had to bear a heavy burden, and there were primarily anesthetists and other technicians who came to the rescue. There is a lot to talk about and show about it. We all continue to participate in the fight together and we know that in the end we will be great winners!

Lectures will be held live and online depending on the epidemiological situation in the country, in which we have positive experiences from last year.

Generalni sekretar udruženja / Secretary General of the Association

Ljiljana Zerzevska

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Poštovane koleginice i kolege, rok prijave za učešće na Kongresu sa temom je do 05.07.2021. godine. Abstrakt i biografiju treba poslati na formularima Udruženja, koje možete preuzeti sa web stranice
Svi učesnici Kongresa čije će se prezentacije uvrstiti u program 11. Kongresa Udruženja anestetičara, intenzivne nege i transfuzije Srbije sa međunarodnim učešćem, imaju plaćenu kotizaciju i svečanu večeru.
Molim vas, svoje radove šaljite na vreme zbog akreditacije Kongresa u Zdravstvenom savetu Srbije, do 05.07.2021. godine na e-mail Udruženja:
udruzenje.anesteticara@gmail.com
udruzenjeanesteticarasrbije@gmail.com
Pratite nas na sajtu www.udruzenjeanesteticara.com za sve informacije o kongresu , smeštaju i programu .

IMPORTANT NOTICE

Dear colleagues, the application deadline for participation in the Congress with the topic is July 5, 2021. years. The abstract and biography should be sent on the Association's forms, which you can download from the website.
All participants of the Congress, whose presentations will be included in the program of the 11th Congress of the Association of Anesthetics, Intensive Care and Transfusion of Serbia with international participation, have paid registration fees and a gala dinner.
Please, send your papers on time due to the accreditation of the Congress in the Health Council of Serbia, until July 5, 2021. to the e-mail of the Association: udruzenje.anesteticara@gmail.com
udruzenjeanesteticarasrbije@gmail.com
Follow us on the website www.udruzenjeanesteticara.com for all information about the congress, accommodation and program.

Radove za časopis „Anestetičar“ slati u Word-u na email: udruzenjeanesteticarasrbije@gmail.com,

Predsednik Udruzenja anesteticara Srbije / President of the Association of Anesthetists of Serbia

Jovan Filipovic - anesteticar -